Biblioteker var engang et sted, hvor man alene gik hen for at låne bøger eller skaffe sig viden – vi vil med UdviklingsHus Fuglebjerg udvikle fremtidens bibliotek og vil være et kraftcenter både for lokalområde og erhvervsliv.

Hvordan kan jeg som borger være med?

Det har vi ikke noget svar på endnu – for det er noget, som vi skaber i fællesskab.

Caféen
Vi har gjort os tanker om at lave en månedlig café, hvor man kan komme, drikke en kop kaffe og få en snak. Det kan være, at du har et emne, som du gerne vil have, at vi skal drøfte – så kontakt Mona Hvid på forhånd mona@landliv.dk eller tlf 2126 6566, så vi kan få skrevet om det i pressen og på Facebook, så interesserede kan komme og deltage i debatten. Det kan også være at en af mikrovirksomhederne vil præsentere sig – ja, måske tager vi sammen ud og besøger én af de lokale virksomheder.

Der vil altid være et ide-hjørne i caféen, hvor man kan få sparring og gode ideer til at komme videre med sin ide – de fleste ideer skal udfordres og justeres, før de egner sig til at blive omsat til virkelighed. Der er ikke mulighed for at aflevere ideen, for at andre skal lave benarbejdet og udføre den – men vi har så mange forskellige kompetencer, og vi vil efterhånden også have kendskab til den mangfoldighed af ressourcepersoner, der er i vores område – så du kan få sparring og hjælp til at finde sammen med flere.

Hvor skal jeg gå hen?
Fællesskabsagenterne har også til huse i UdviklingsHuset og de kender alle foreninger og organisationer, så mangler du en fritidsinteresse eller har du lyst til at være frivillig, så kontakt NN

Vil du følge med?

Skriv dig i første omgang op til Landlivs nyhedsbrev, hvis du vil læse mere – tilmeld dig her
F
ølg med på Fuglebjerg Biblioteks Facebookside – tryk her 
Efterhånden får vi også laver noget mere, men indtil videre er der disse muligheder

http://goo.gl/NESdV8