UdviklingsHus Fuglebjerg, Byagervej 1, 4250 Fuglebjerg

UdviklingsHus Fuglebjerg har fået en anden karakter efter, at Landliv og Mona Hvid måtte forlade huset pga alvorlig sygdom ca 1/2 år efter indvielsen.
Strategien var, at huset skulle blive selvkørende i løbet af en 2-årig periode.
Siden bliver stående, da ideen med at gå på tværs af de forskellige sektorer fortsat er givende, og vi høstede nogle gode erfaringer.

UdviklingsHus Fuglebjerg er en ny måde at skabe sammenhæng og (forhåbentligt) kraft – på tværs af bibliotek, mikrovirksomheder og lokalområde.

Først kan I se billeder og videoer fra indvielsen den 19. marts  – eller starten på det, der er sikkert flere, der gerne vil bidrage med billeder: http://goo.gl/rZJ3n6

Kim Rechenberger it-reklame.dk og lejer i huset kommer sikkert med flere billeder
Kim Rechenberger it-reklame.dk og lejer i huset kommer sikkert med flere billeder

Sidernes opbygning – på hver side vil der øverst være en oversigt med overskrifter – og der vil være et link, så du kan læse mere om det emne.

Her kan du læse mere:
1. “Grundsten” til UdviklingsHus Fuglebjerg – hvad er det for tendenser, i samfundet som ligger bag huset og hvad vi gerne vil opnå – læs mere her

2. Hvordan kan du være med, som:
– mikrovirksomhed – læs mere her
 se eller download folder lavet af netværksmedlem Kim Rechenberger itreklame.dk2016_01_flyer_A5_udlejning_03korr
– foreninger / organisation – læs mere her 
– borger – læs mere her
– bare er interesseret, og gerne vil følge med – tilmeld dig nyhedsbrevet http://goo.gl/k1vf08

3. Hvem står bag UdviklingsHus Fuglebjerg  læs mere her

Mona Hvid, Landliv a/s,- beboer i huset, Direktør Uffe Nielsen, Næstved Erhvervsforening, Direktør Gert Bering Jacobsen, Maglemølle Erhvervspark a/s, Kim Rechenberger, it-reklame.dk og beboer i huset
Mona Hvid, Landliv a/s,- beboer i huset, Direktør Uffe Nielsen, Næstved Erhvervsforening, Direktør Gert Bering Jacobsen, Maglemølle Erhvervspark a/s, Kim Rechenberger, it-reklame.dk og beboer i huset, Formand Torben Johansen, Næstved Erhvervsforening

– Projekt Mikrovirksomheder i landdistrikter læs mere her
 se eller download folder lavet af netværksmedlem Kim Rechenberger itreklame.dk2016_01_flyer_A5_udlejning_03korr

4. Historien om huset opståen, og her vil også blive fortalt, hvordan vi skaber vi vejen, mens vi går den – både benspænd og succeshistorier – og ting, som man skal huske, når man bevæger sig ud i det eksperiment at få mange forskellige virkeligheder og selvfølgeligheder til at arbejde sammen.

Tak til Næstved Erhvervsforening, Næstved Udviklingsfond, Trelleborg Fonden, Næstved Bibliotekerne, Økonomiudvalget Næstved Kommune og LAG-Sydsjælland.

LAG_foelgelogoer_1_dk

LAG_logo_1