Er du en af de virksomheder, der skal leje dig ind sammen med os i UdviklingsHus Fuglebjerg?

De første virksomheder flytter ind 15.2.2016:
– en journalist
– en grafiker, der laver website / webshop / it-reklame
– en udviklingskonsulent: forretnings- og projektudvikling, netværksdriver, foredragsholder

Har du en mikrovirksomhed, der kan have brug for et kontor eller en klinik i et dynamisk, innovativt miljø.

Her er plads til 8-13 virksomheder, der ligger på 1. sal, Fuglebjerg Bibliotek ligger i stuen.
Huslejen varierer efter lokalestørrelse kr. 1125 – 3300 eks moms. Du har mulighed for at booke mødelokaler gratis, vi har fælles køkken. I huslejen indgår internet med stor hastighed, el, vand, varme, adgang til printer (mod betaling), skæremaskine, makulering m.m. Depositum 3 mdr. forud, lokalet er nymalet (hvid).

Vi bor lige overfor Fuglebjerg Trafikterminal, hvor der er 1/2 times drift til de nærliggende byer – Næstved 13 km, Slagelse 14 km, også busser til de smukke byer Sorø 13 km, Skælskær 20 km. Det tager ca. 1 time at køre til København i bil.

UdviklingsHus Fuglebjerg er ikke bare et kontorhotel, vi skal sammen skabe et innovativt mijø sammen med biblioteket, hvor vi inspirerer hinanden til at styrke vores virksomheder. Vi vil også samarbejde med de øvrige mikrovirksomheder i området for at kunne hente og give inspiration. Derudover vil vi lave et samarbejde med lokalområdet, hvor vi gensidigt inspirere hinanden – måske bliver det til en månedlig innovationscafe eller træffested – det finder vi ud af.

Den tid, som vi bruger på fællesskabet vil være i gennemsnit 1,5 time om ugen, men al erfaring viser, at tiden er givet godt ud. Du tænker måske, at så går tiden fra din virksomhed – måske, men vi skulle helst arbejde på en sådan måde, at det faktisk beriger din virksomhed, og styrker dig og din profil.

Vil du høre mere om UdviklingsHuset eller se det, så kontakt Mona Hvid tlf: 2126 6566 eller mona@landliv.dk

http://goo.gl/3Bzw5f