den 23. oktober 2013 på Vordingborg Rådhus kl. 17-20 – med mulighed for at arbejde videre selv indtil kl. 21.
Du ikke alene – vi andre sidder også og forsøger os lidt frem, men ville gerne føle os som en fisk, der bare nyder at bruge nyhedsbrevet, så vi når ud med vores budskaber og får skabt endnu mere salg i vores virksomhed.
Derfor laver vi et arbejdende værksted om Nyhedsbrevet, hvor du arbejder med dit eget nyhedsbrev, og samtidig kan hente sparring og give sparring fra de andre.
Den 23. oktober 2013 på Vordingborg Rådhus kl. 17-20 – med mulighed for at arbejde videre selv indtil kl. 21.
Det, vi ikke selv kan finde ud af, har vi en hotline til en ekspert: Betinna Meike. Betinna vil også svare på tekniske spørgsmål f.eks. om brugen af MailChimp, som mange af os mikro-virksomheder bruger, når vi sender nyhedsbreve ud (så medbring din bærbare eller tablet).
Vi skal afprøve netværk i praksis. Samtidig kan denne metode gøre, at vi kan få råd til at lære mange flere ting på en meget billig måde.
Formål med værkstederne:
- Blive bevidst om egne metoder til at anvende det pågældende virtuelle metode
- Få hjælp til at overvinde tekniske barrierer, samt opdage nogle af de andre mange muligheder mediet har
- Skabe et netværk, som du fremadrettet kan bruge til at inspiration bliver til læring og et redskab i det daglige, samt fortsat sparringsgruppe til at blive endnu bedre til at bruge mediet.
- Give inspiration til at alle fremadrettet bliver mere modige og laver værksteder om noget, som flere har brug for.
Tilmelding er nødvendig.Denne gang er der kun oprettet en tilmelding via FB – på Mikronet. https://www.facebook.com/#!/events/525643817521073/, Af mystiske årsager er der en streg henover linket, når du ser det på hjemmesiden, men det virker. Ellers send din tilmelding til mona@monahvid.dk
Efter først-til-mølle-princippet. Der er max. 20 pladser – og husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme til mona@monahvid.dk
Der serveres kaffe/te og en lækker sandwich.
Fyraftensmødet har fået økonomisk støtte fra Mikromekka, der er en del af Guldborgsund og Vordingborgs kommunes projekt om ”Mikrovirksomheder og vækst i yderområder” – Projektet har fokus på de ca. 4600 mikrovirksomheder, som er i de to kommuner og er støttet af Landdistriktspuljen, Landdistriktsprogrammet, LAG-Guldborgsund og de to Kommuner.