Nyhedsbrev: Gratis seminar og konkurrence

Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter?Vil du have del af Landlivs erfaringer med arbejde i lokalområder, som du kan bruge i dit eget lokalområde  – så er den hurtigste måde at deltage i vores gratis seminar.
Her vil vi dele ud af praktiske erfaringer, som vi har fået ved at arbejde sammen med jer om, hvordan man styrker udviklingen af lokalområder.
Men også på denne dag vil I kunne bidrage med jeres erfaringer til:

  • At holde ild i ildsjæle
  • Hvordan får vi flere aktive
  • Hvordan styrkes samspillet mellem tilfytterne (og deres skøre ideer) med ” de gamle”

Senere på dagen vil der blive gode ideer til samspillet med især kommunerne, hvor vi kombinerer vores erfaringer med den nyeste forskning fra Hanne Tanvig (disse resultater forventes offentliggjort af Københavns Universitet i december 2012)
og hele dagen vil vi arbejde med, hvordan vi kan skabe nytænkning af landdistrikter  – både hos os selv og styrke landdistrikternes image hos flere.

Seminar den 24. november 2012 kl. 9.30 – 15.00

Grønt Center, Råhavegård, Holebyvej 9, 4960 Maribo

Tilmelding og program finder du www.landliv.dk  senest den 19. november på forsiden er der både link til program og tilmelding.

Samkørsel

Der er allerede kommet mange tilmeldinger fra hele Region Sjælland, så der skulle være gode muligheder for at finde nogen at køre sammen med. I stedet for at ringe rundt, så er det nemt og enkelt at bruge intelligent samkørsel. Jeg har oprettet en event,  http://gomore.dk/events/338-seminar-nytaenkning-af-landdistrikter-holeby, så du kan bare gå ind og tilbyde et lift eller oprette et lift, så I sparer penge og skåner miljøet, hvis nogen har problemer med det, så skriv til mig.

Konkurrence

Vi skal have gjort intelligent samkørsel kendt af flere. Intelligent samkørsel er bare en anderledes og lettere måde at gøre det, som vi allerede gør rigtig meget på landet: nemlig at køre sammen. Det intelligente er, at istedet for at ringe, SMS  eller maile rundt, opretter eller søger et lift på en hjemmeside (og senere en app), og du får en sms eller mail om hvem der skal køres sammen med og hvor I mødes.
Det er så nemt, men vi skal have gjort det kendt, derfor har vi brug for gode ideer – og blandt de gode ideer trækkes lod om 4 gavekort til Mini-krydstogt Kiel- Helsingør for 2 personer.
Du kan komme med et eller flere ideer  til et eller flere af disse spørgsmål:
A: Forslag til slogans til intelligent samkørsel

B: Ideer til, hvordan man gør intelligent samkørsel kendt – hvem skal det fortælles til, og hvordan

C: Hvad kan du gøre for at gøre intelligent samkørsel en del af din hverdag?
Du behøver som sagt ikke svare på alle spørgsmål, men vi har i den grad brug for gode ideer, og at vi er mange, der begynder at tænke og tale og handle “intelligent”
Skriv svarene her http://www.transportpaalandet.dk/hvad-er-samkorsel/hvordan-gor-vi-samkorsel-kendt/
Vi håber på at se jer om ca 14 dage
hilsen Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.